Jean law yers hebben argumenten gepresenteerd dat hij in

Het verkiezingsorgaan van Haïti stelt de uitspraak over kandidaten uit

Hip hop-ster Wyclef Jean begroet de menigte voordat moncler nederland hij zich officieel inschrijft als presidentskandidaat in een moncler heren kantoor in de wijk Delmas moncler uitverkoop in moncler jas heren Port-au-Prince moncler jassen heren op 5 augustus 2010. REUTERS / St moncler jassen dames sale Felix Evens De voorlopige verkiezingsraad van moncler dames het land moest dinsdag de lijst moncler jas heren sale finaliseren van kandidaten die voldeden aan moncler jassen de wettelijke vereisten om deel te nemen aan de verkiezing van 28 november, die een opvolger van moncler outlet sale president Rene Preval zal kiezen. Maar de aankondiging van de definitieve lijst werd teruggezet om de raad geschillen bureau meer tijd te geven om te moncler jas dames sale beslissen over juridische kwesties tegen verschillende van de 34 kanshebbers, waaronder Jean. De landelijke kieswet bepaalt dat kandidaten vijf opeenvolgende jaren residentie in Haïti moeten hebben, naast andere vereisten, zoals belastingnaleving. Dit heeft geleid tot juridische moncler outlet uitdagingen tegen verschillende verklaarde kandidaten, waaronder Jean, die jassenmoncler op 9-jarige leeftijd zijn vaderland verliet om naar de Verenigde Staten te gaan waar hij zijn internationale moncler jas outlet muzikale carrière lanceerde en ontwikkelde.Jean law yers hebben argumenten gepresenteerd dat hij in aanmerking komt om te rennen en al meer moncler jas dames dan vijf jaar in Haiti verblijft. De hiphop-ster heeft een aantal kritieken afgewezen dat hij de ervaring en kwalificaties ontbeert om president te zijn, met het argument dat Haïti een internationaal figuur nodig heeft moncler jassen heren sale die kan 2018 moncler aantrekken hulp en bondgenoten voor zijn aardbeving verbrijzelden het vaderland. Wat Jean misschien ontbreekt in politieke ervaring kan moncler jassen dames hij goedmaken in populariteit. Hoewel hij als kind in de Verenigde moncler jas sale Staten is vertrokken, wordt hij bewonderd jassen moncler moncler jassen outlet door veel Haïtianen, vooral de jongeren, die hem zien als een beroemdheid die zijn roots nooit is vergeten. Verschillende Haïtiaanse jongerenorganisaties en Creoolse muziekgroepen hebben zich ertoe verbonden zijn nationale campagne als kandidaat voor het Viv Ansan m-feest. De drievoudige Grammy-winnaar heeft gezegd dat hij zijn muzikale carrière in de ijskast zal zetten als zijn kandidatuur wordt goedgekeurd. President Preval, die thuis veel kritiek kreeg over zijn behandeling van het antwoord op de moncler sale aardbevingsramp, kan niet opnieuw worden verkozen na twee termijnen te hebben vervuld.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj komentarz