de banengroei steeg meer dan verwacht in januari

een week hoog na het Yellen-signaal

rentetarieven.

Hoewel moncler outlet Fed-voorzitter Janet Yellen aanzienlijke onzekerheid over het economische beleid onder president Donald Trump signaleerde, zei ze dat de centrale bank waarschijnlijk de rentetarieven op een komende vergadering moet verhogen. en andere wereldwijde rendementen op benchmarkobligaties en versterkte de dollar, toen handelaren een moncler jas dames iets hogere kans begonnen te moncler jassen heren sale koersen op de volgende vergadering van Fed, op 14 maart 15.

algemene toon uit de verklaring is moncler jassen vrij optimistisch. Markten waren in maart moncler jassen dames sale relatief relaxt en moncler uitverkoop misschien kan het de verwachtingen lichtjes in die richting afremmen, zei moncler heren Victoria Clarke, een econoom moncler jassen dames bij Investec, die eraan toevoeg dat ze de volgende stijging in juni verwachtte. de banengroei steeg meer dan verwacht in januari, maar de lonen stegen nauwelijks, waardoor de moncler jas heren sale Fed een gemengd beeld schetste, aangezien de loongroei een van de belangrijkste aanjagers van de inflatie is. gegevens over inflatie en moncler jas outlet detailhandel moncler dames www.moncleroutlet.nl voor januari zijn moncleroutlet.nl op woensdag bekend.

POLITIEK In de eurozone zeiden analisten teleurstellende groeigegevens en zouden onzekere politieke vooruitzichten de verdere stijging van de obligatierendementen temperen.

Uit gegevens van dinsdag bleek dat de Duitse economie, de grootste eurozone, in het laatste kwartaal van 2016 moncler jassen outlet met moncler jassen heren 0,4 procent groeide, iets onder de verwachtingen, waardoor de inflatieverwachtingen werden onderdrukt.

Duitse 10-jaars rente daalde aanvankelijk lichtjes op dinsdag, maar lag ongeveer 4 basispunten hoger bij een hoogte van één week van 0,38 procent, toen de markten klaar waren om te sluiten.

Frankrijk in het middelpunt van Europa politieke zorgen, want uiterst rechts, euroscepticus Marine Le Pen is in de race voor een aankomende presidentsverkiezing zag zijn moncler sale leenkosten van 10 jaar voor het eerst moncler jas dames sale sinds 2007 kort convergeren met Ierland met een lagere rating.

Frankrijk credit ratings van Aa2, AA en AA van Moody S moncler jas sale Global en Fitch zijn verschillende inkepingen boven Ierland moncleroutlet A3, A + en A.

Ondertussen leek moncler outlet sale er enige troost te zijn voor investeerders in Italiaanse obligaties, waar de opbrengsten moncler nederland de laatste weken 2018 moncler naar 19 maanden zijn moncler jas heren geschoten nadat de voormalige Italiaanse premier Matteo Renzi in zijn moncler jassen outlet heersende Democratische Partij om een ​​leiderschapsstrijd vroeg die waarschijnlijk onverwachte verkiezingen zal vertragen.

De 10-jaarsrente in Italië steeg dinsdag licht met 2,24 procent, maar steeg minder dan Duitse equivalenten.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *